Papapapapapaprika

Da var vinterferien over, og jeg sitter nok en gang alene i tbg. I dag hadde jeg tenkt å sitte lenge på skolen for å være sosial, men det hjelper jo ikke når ikke noen andre gidder det samme. Så jeg dro hjem og lagde meg en ordentlig middag, med potet til og med. 

Jeg hater foresten den nye grandis reklamen. papapapapapapapapapapa-paprika! Og i går var jeg faktisk heldig. Jeg satte meg ned i mitt sete ved siden av mor og sønn. Og sønnen satt å sang på nettopp denne irriterende sangen en stund. Så spurte moren meg om jeg ikke kunne flytte meg til et annet sete, siden flyet ikke var fullt så de fikk bedre plass. Det tok meg 2 sek å gjøre d. Så spurte hun om hun det var frekt, jeg sa nei. Men hvis du leser dette, så ja det var egentlig veldig frekt. Fi..e. Men jeg slapp i hvert fall unna synginga til sønn. 

Ser du noen ord som mangler en t, så er det fordi at t-en min er litt treg for tiden. 

Jeg har planer om å bli godterifri igjen. Ikke helt nazi, men ikke langt ifra. Etter en uke i nord føler jeg at jeg har lagt på meg minst 10 kilo. For pappa mente at siden jeg var så sjeldent hjemme så kunne jeg bare spise så mye jeg ville. Og den påstanden levde jeg etter resten av oppholdet. 

Bah…

Reklamer

2 tanker om “Papapapapapaprika

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s