Hvor er stemmene gjemt?

«Jeg fant stemmen min» sitat fra radioen i går. Hmm tenker jeg. Hvor da? I grøfta? Er det så enkelt at man bare kan gå å lete rundt seg og plutselig finne en fantastisk stemme i handlevogna på rimi. Hvorfor har ingen sagt dette før..? Nå er jakten i gang! 

I går fikk jeg strømregning på 724! Jeg hadde ikke trodd den skulle bli så stor. Jeg var borte ca 3 uker av de 2 månedene. Så nå skal jeg bli flinkere til å sjekke på kvelden om lysene står på for så å skru dem av. For jeg har oppdaget at de som regel står på, hele tiden. Også skal jeg ikke overdrive med varmeovnene, som jeg liker å gjøre. Det som er mest irriterende med den høye strømregningen er at jeg ikke har råd til joggesko nå 😦 

Jeg har lyst på sjokolade i dag også. Men forhåpentligvis klarer jeg å la vær ved å ikke gå på butikken. Men jeg har litt lyst til å gå til farmand, bare for å gjøre noe i dag. Komme meg ut og røre på meg. Også vil jeg at verandadøra på rommet mitt skal bli fikset, det er så utrolig frustrerende slik jeg har den nå. Bah. 

Over og ut

Reklamer

6 tanker om “Hvor er stemmene gjemt?

  1. 7hundreånåkka sir du; Vi fikk strømregning fra kåfjordn for desember ; 2050. Vi va der .. øhmn.. to uke. Ikke vaskemaskin. Ikke nåkka matkoking. Fyrte med ved. Men vi har sånne gamle varmekabla på gulve på badet,.. eg trur dem SUUUUUG strøm. Å ca 1500 her i byen. Jækk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s