Har DU mer potetgull?

Åh, det er så herlig å kunne si «jeg skal på trening» eller, sånn helt egentlig «eg ska på trening» for å være helt eksakt. Pilates er virkelig tingen 🙂 Etter 10 ganger skal du merke forskjell, etter 20 ganger skal du se forskjell og etter 30 ganger har du en helt ny kropp. Og jeg må si at jeg er spent på den nye kroppen! 

Også har vi fått en ny oppgave, som vi faktisk har god tid på. Og det skal bli herlig å slippe på skolen til klokken 8. De lengste dagene blir nå 6. Vi har også begynt sånn smått med archiCAD, og jeg tror jeg kommer til å like det programmet mycket! Oppgaven er foresten bad, hvis du lurte.

Jeg så etter joggesko i dag, men jeg fant ingen til under 500 kr i min størrelse. Gjett om jeg ble skuffet! Jeg trenger joggesko. 

Har dere mer potetgull? Jeg kan ikke noe for det, men jeg har så godterisug hele tiden. OG DET ER DRIT PLAGSOMT! Jeg trodde jeg skulle klare det lett å være godterifri, men jeg sliter virkelig. Men heldigvis har jeg jo begynt  å trene så jeg kan unne meg litt en gang i blant. Håper bare jeg klarer å holde meg til en gang i blant! HÅPER HÅPER! Jeg vil bli sunn og sporty!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s